despre Imp Decor

despre Imp Decor

Cel mai important lucru despre Imp Decor este că face amenajări personalizate pentru acasă. Integral. Asta înseamnă că aceeași echipă de profesioniști duce proiectul de la cap la coadă. De la proiectul de design până la ultimul obiect de decor.

Am început acum 10 ani cu comercializarea perdelelor și draperiilor de calitate superioară. Apoi, pe măsura ce cererea a crescut, ne-am diversificat și noi. Am inceput să aducem, la cererea dumneavoastră, colecții de tapet deosebit. Au urmat, oarecum firesc, rulourile și storurile romane.

Pentru a reda frumusețea obiectelor de mobilier vechi, am înființat acum 3 ani un atelier pentru înlocuirea tapițeriei vechi și recondiționarea lemnului.

Este foarte important, atât pentru noi cât și pentru dumneavoastră să vă oferim toate serviciile la un loc, într-un pachet complet, închegat, unitar. Pentru acesta, la începutul anului 2016, am format echipa de specialiști în designul pentru acasă. Astfel, punem la dispoziția dumneavoastră serviciile profesionale unei echipe complete: zidar, parchetar, faianțar, instalator și electrician, toți aflați sub atenta coordonare a unui designer foarte talentat.
Acest lucru ne permite să vă garantăm succesul amenajării dumneavoastră.

Vă așteptăm la IMP DECOR Cluj-Napoca pentru:
– perdele, draperii și accesorii;
– rulouri textile și storuri romane;
– tapițerii și textile pentru casă;
– tapet deosebit;
– servicii complete de design și execuție proiecte de amenajare pentru acasă.

Ne găsiți in Cluj-Napoca, pe Str. I.C. Brătianu, nr. 6 (vis-a-vis de Teatrul de păpusi Puck) sau la telefon 0756 450 129 și e-mail impdecor.cluj@yahoo.com. De luni până vineri, de la 10.00 la 19.00 și sâmbătă de la 10.00 la 14.00. Vă așteptăm!