modul de lucru Imp Decor

Modul de lucru IMP Decor pune accentul pe comunicarea rapidă și eficientă cu dumneavoastră. Pentru că știm că viaţa vă ţine ocupaţi, încercăm să facem lucrurile cât simple pentru dumneavoastră. De aceea dorim ca lucrul cu noi să fie o experienţă cât mai ușoară și placută. Cum? Este foarte simplu:

  • luaţi legatura cu noi (prin telefon sau e-mail) și ne daţi câteva detalii depre spaţiul ce trebuie amenajat;
  • stabilim o intalnire (de preferat în locaţia care trebuie amenajată);
  • vedem despre ce este vorba și discutăm împreună detaliile de amenajare;
  • vă prezentăm cea mai potrivită soluţie pentru acel spaţiu, în funcţie de preferinţele și bugetul pe care-l aveţi la dispoziţie pentru amenajare.

 

modul de lucru imp decor

https://impdecor.ro/design-cluj-napoca/

După ce stabilim toate detaliile proiectului de amenajare și ne asigurăm că nu ne-a scăpat nici un detaliu important, ne apucăm de treabă. Marele avantaj al modului de lucru IMP Decor este că proiectul de amenajare este realizat de aceeasi echipă de profesioniști, INTEGRAL. De la designer pană la zidar, parchetar, faianţar, instalator, electrician și executant de mobilier, toată echipa lucrează pentru succesul proiectului de amenajare și, cel mai important, satisfacţia dumneavoastră! Nu ezitaţi să luaţi legătura cu noi. Ne găsiţi la telefon 0756 450 129 și prin e-mail la impdecor.cluj@yahoo.com, sau completaţi și trimiteţi formularul de mai jos.

Mulţumim!