rulouri textile Imp Decor, un mod elegant și discret de a înlocui clasicele perdele.

Recomandate pentru locuințele moderne, rulourile și storurile romane sunt soluții deosebit de plăcute și comfortabile, înlocuind cu succes clasicele perdele.

Le găsiți la noi, pe strada I.C. Bratianu, nr. 6 (vis-a-vis de Teatrul de păpuși Puck).

Pentru informații suplimentare, ne găsiți la telefon 0756-450.129

 

Sfaturi

– nu expuneți produsele la radiații solare directe; – păstrați produsul în limite normale de umiditate și temperatură;
– după ce ați probat soluția de curățare, curățați fără să frecați, treceți ușor cu cârpa;
– urmele de murdărie, lichide, grăsimi corporale se șterg întâi cu o cârpă uscată apoi cu soluția descrisă anterior;
– probați curățarea urmelor vizibile cu o gumă de șters creionul;
– urmele de gumă de mestecat se îndepărtează râcâindu-le cu cuburi de gheață puse într-un săculeț de nylon;
– țesăturile fine se pot curăța doar chimic, în centre specializate.

Rulourile textile

Rulourile textile Imp Decor oferă noua soluție de umbrire cu stil, durabilă și practică. Acestea sunt potrivite pentru toate tipurile de geam. Dimensiunile lor diferă în funcție de tubul pe care este lipit materialul textil, de la 17 la 45 mm și depind de lățimea și înălțimea materialului folosit.

Cand sunt închise, acoperă fereastra în întregime, blochează eficient lumina și rețin căldura. Designul rulourilor textile Imp Decor îți permit să creezi o atmosferă potrivită stilului tău de viață, fie că vrei un decor stilat, minimalist, vesel și proaspăt sau decorativ.

Rulourile textile Imp Decor funcționează cu ajutorul unui mecanism montat deasupra geamului, pentru un design simplu și functional. Țesătura este făcută din material textil simplu, de calitate, tratat special. La Imp Decor îți punem la dispoziție o gamă variată, de unde ai ce alege, fie că sunt rulouri simple, albe, pentru un decor minimalist, fie cu texturi interesante sau imprimeuri grafice.

Pentru blocarea eficientă a luminii solare îți recomandăm rulourile textile de tip “black-out”, create special pentru a bloca eficient lumina. Acestea sunt perfecte pentru dormitoare.

Vă așteptăm la Imp Decor, pe Str. I.C. Brătianu, nr. 6, în Cluj-Napoca pentru a vedea oferta și recomandările noastre pentru rulouri standard, clemfix, casetate sau motorizate, acționate cu telecomandă sau întrerupător.

Storurile romane

Storurile romane Imp Decor fac decorarea locuinței într-unul dintre cele mai moderne și mai elegante moduri. Modalitatea de ridicare în valuri conferă un aspect deosebit de plăcut și stilat.

Deoarece storurile romane Imp Decor creeaza o atmosferă romantică și stilată, le recomandăm cu căldură la interioare clasice deoarece îmbină în mod armonios și discret forma camerei cu lumina, iar gama de texturi și culori vă ajută să creați atmosfera placută inimii dumneavoastră.

Imaginile de mai jos sunt cu titlu de prezentare, atât ca şi modele cât şi ca amenajare. Pentru identificarea exactă a modelelor, dar şi alte detalii, vă aşteptăm în show-room, pe Str. I.C. Brătianu, nr. 6 (vis-a-vis de Teatrul de păpuşi ‘Puck’), în Cluj-Napoca. Detalii aici.